Известие

Collapse
No announcement yet.

Срещи Люлин/Дружба (Сф)...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Срещи Люлин/Дружба (Сф)...

fear бате аз в събота съм на работа от 12 часа. Ако искаш рано сутринта да се разберем и да видим и ем комплект. Цената е найстина толкова с бг. гърнета и 35 лв на метър тръба а и аз съм намислил да е само резонантно и крайно гърне. А и забравих че колекторите не са вкл. в цената всъщност те са скъпи.
    Alfa Romeo GTV

Първоначално публикувано от Eraser Покажи съобщение
    fear бате аз в събота съм на работа от 12 часа. Ако искаш рано сутринта да се разберем и да видим и ем комплект. Цената е найстина толкова с бг. гърнета и 35 лв на метър тръба а и аз съм намислил да е само резонантно и крайно гърне. А и забравих че колекторите не са вкл. в цената всъщност те са скъпи.
    Aми ОК, ще се радвам да отидем, хем ще пием и по кафе. Оставям ти телефон на ЛС.
    Alfa Romeo 166 3.0 V6
    Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Пичове моита хубавица е ударена отдолу , смачкани са колекторните тръби както и генерацията , имам нужда и аз да посетя това място та въпроса ми е може ли и аз да доида с вас ...?
      sigpic
      GTV 2.0 V6 Turbo Facelift
      Lulin Group Ltd.

Comment

Заповядай.
        Телефонът ми е 0878 666852, звънни в петък вечерта например, да се разберем, надявам се се, че дотогава ще сме се уточнили с Eraser кога ще ходим.
        Alfa Romeo 166 3.0 V6

Comment

Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
          Заповядай.
          Телефонът ми е 0878 666852, звънни в петък вечерта например, да се разберем, надявам се се, че дотогава ще сме се уточнили с Eraser кога ще ходим.
          ок за всеки случай моят е 0897 941 491 Виктор
          sigpic
          Lulin Group Ltd.

Comment

Първоначално публикувано от Alfredo Покажи съобщение
            ок за всеки случай моят е 0897 941 491 Виктор
            моя е 0888248504 ще се радвам да дойфеш да видим и твоя звяр. Значи се разбираме за събота сутрин около 10 часа ако искате ма omv мисля че е най одачно.
            Alfa Romeo GTV

Comment

Ок 10:00 на ОМВ Дружба - за всеки случай може да се чуем в петък вечер да не забравя случаино ....
              sigpic
              Lulin Group Ltd.

Comment

Ок 10:00 на ОМВ Дружба - за всеки случай може да се чуем в петък вечер да не забравя случаино ....
                Ако има още желаещи да пишат или да дойдат на срещата може да направят отстъпка като ни видят повече ентосиасти
                Alfa Romeo GTV

Comment

Междудругото ние се събираме всеки петък от 20:00 часа в люлин ако можете елате да се видим ще ни бъде много приятно да се присъедините ... ( важи за всички )
                  sigpic
                  Lulin Group Ltd.

Comment

Междудругото ние се събираме всеки петък от 20:00 часа в люлин ако можете елате да се видим ще ни бъде много приятно да се присъедините ... ( важи за всички )
                    Колата ми е още в процес на правене като си е завърша ще дойда някоя вечер сега все още ме дразни с железни джанти и надрана от едната страна.
                    Alfa Romeo GTV

Comment

OK, значи е уговорено - събота, 10.00ч. на OMV Дружба.
                      Ако има и други желаещи - добре са дошли.
                      Alfa Romeo 166 3.0 V6

Comment

Първоначално публикувано от Eraser Покажи съобщение
                        Колата ми е още в процес на правене като си е завърша ще дойда някоя вечер сега все още ме дразни с железни джанти и надрана от едната страна.
                        Няма значение ние се събираме да се видим да хапнем и да пиинем по нещо а не на конкурс за красота - елате да се забавляваме заеби другото моита също има доста забележки по боята като се позатопли малко ще я правя ...
                        sigpic
                        Lulin Group Ltd.

Comment

Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
                          OK, значи е уговорено - събота, 10.00ч. на OMV Дружба.
                          Ако има и други желаещи - добре са дошли.
                          За събота се разбрахме - елате в петък да се видим в люлин ще е готино обикновенно се събираме между 25-30 човека - стигали сме до 40
                          sigpic
                          Lulin Group Ltd.

Comment

1. В Люлин на кое ОМВ, това след тунела ли? аз ако мога ще мина...живея при Арена...така че...

2. Дружба кое ОМВ колеги??? да драсне някой леко ориентир. описание, че ако съм фрии направо да дойда да се видиме
                            Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Първоначално публикувано от proper Покажи съобщение
                              1. В Люлин на кое ОМВ, това след тунела ли? аз ако мога ще мина...живея при Арена...така че...

2. Дружба кое ОМВ колеги??? да драсне някой леко ориентир. описание, че ако съм фрии направо да дойда да се видиме
                              В дружба е едно ОМВ то се намира точно като се спуснеш от цариградско и на светофарите за влизане в Дружба ако искаш ми званни
                              Alfa Romeo GTV

Comment

Working...
                              X